Waarom 50 euro gereserveerd?

Waarom 50 euro gereserveerd?

Dit bedrag is een reservatiebedrag. Dit zal nooit effectief van uw rekening gaan, maar wordt aangepast naar het effectieve bedrag.

Het reservatiebedrag (49,99 euro) zal vervangen worden door het effectieve bedrag waarvoor u gekocht heeft.

vb: 49,99 euro wordt gereserveerd. U koopt een tube ballen voor 7,5 euro. – 49,99 euro zal vervangen worden door – 7,5 euro.

Ik kan mijn racket(s) niet terugsteken, wat nu?

Ik kan mijn racket(s) niet terugsteken, wat nu?

Geef racket(s) af aan de bar en stuur een mailtje naar info@padelkiosk.be met vermelding van het aantal rackets die je aan de bar hebt achtergelaten. Op die manier zorgen wij dat er geen extra kosten worden aangerekend voor het niet terugsteken van je racket.

Ik heb geen retourcode ontvangen.

Ik heb geen retourcode ontvangen.

Geen probleem, de retourcode dient enkel als back-up en heb je eigenlijk niet nodig om je racket(s) terug te brengen. Neem de bankkaart waarmee je de rackets oorspronkelijk mee huurde, duw op ‘racket terugbrengen – betaling met bankkaart’. De kiosk zal je kaart herkennen en de deur ontgrendelen zodat je je racket kan terugsteken.

De kiosk aanvaard mijn bankkaart niet.

De kiosk aanvaard mijn bankkaart niet.

Onze kiosk werkt via contactloze betalingen. Het aantal betalingen per dag via deze contactloze weg is beperkt in België waardoor je kaart soms niet wordt aanvaard. Bijvoorbeeld als je diezelfde dag boodschappen hebt gedaan voor max. €50 en deze contactloos betaalde.

Hoe los je dit op? Probeer een andere kaart!

Het kan perfect dat je kaart volgende keer wel werkt.

Extra: Volgens de kiosk heb ik nog een ‘openstaande transactie’ waardoor de deur niet opent. (is een probleem in onze kiosk waar mensen weinig aan kunnen doen..) Oplossing = mail sturen naar info@padelkioks.be

Kan ik een racket kopen uit de automaat?

Kan ik een racket kopen uit de automaat?

Neen! Dit kan niet. Indien u de racket niet terug steekt zal er automatisch 150 euro worden aangerekend. Leg het gehuurde racket dus terug.

Als de automaat een foutmelding geeft zie “Ik kan mijn racket(s) niet terugsteken, wat nu? “.