Full Service

Padel Kiosk biedt verschillende opties aan voor de clubs. Aankopen, huren of kiezen voor een Full Service is allemaal mogelijk. Wat een Full service inhoudt wordt hieronder uitgelegd.

Wil je meer info over het aankopen van een Kiosk? Klik hier.

Info over het huren kunt u hier terugvinden.

Wat is een Full Service nu eigenlijk?

Full service is het kosteloos en zorgeloos beheren van een Padel Kiosk. Deze Kiosk staat op uw club terwijl u er geen kosten en zorgen over heeft. Het team van Padel Kiosk zal een gratis plaatsing en installatie uitvoeren (België). Zelf vult het Padel Kiosk team de kiosk bij met behulp van online monitoring. Daarbovenop krijgt u als club een commissie (20%) op alle verkoop en verhuur (wordt 3-maandelijks uitbetaald).

Hoe werkt een Full Service?

De kiosk werkt met een contactloos betaalsysteem (app of bankkaart), waardoor we kunnen registreren welke producten reeds uit de Kiosk genomen zijn. Vanuit het Padel Kiosk team kijken we de rackets ook na en vervangen ze zelf tijdig zonder bijkomende kosten. Er zal ook gezorgd worden voor een gratis onderhoud na een bepaalde periode, storingen of technische fouten worden dan ook zo snel mogelijk herstelt. Er worden geen abonnements- of transactiekosten aangerekend.

Waar Full Service?

Wij bieden momenteel Full Service aan voor onderstaande locaties:

België

  • Vlaanderen
  • Brussel

Nederland

  • Limburg (Nederland)
  • Noord-Brabant
  • Zeeland
  • Zuid-Holland

Interesse?

Interesse in een full service? Klik hier